Az is szabályos ha sállal takarom el az arcomat, vagy csak is kizárólag maszkkal lehet?
Tavasszal, amikor kötelezővétették boltokban, stb az arc eltakarását azt lehetett hallani és olvasni mindenhonnan, hogy kötelező az arc eltakarása sállal, kendővel vagy maszkkal... Eddig így volt.. De most mindenhonnan csak a maszkot emlegetik, és mindenhová azt van feltüntetve...
Tehát ,akkor most még szabályos, ha sállal takarom el az arcomat nem pedig maszkkal? Megbüntethetnek érte? a boltból kiküldhetnek, mert nem maszk van rajtam , hanem sál. vagy ugyanúgy jó a sál most is mint eddig, csak ezt most nem említik?
Azért kérdem, mert most amúgy is jön a sálas időszak, és kényelmesebb nekem azt felhúzni az arcomra, jobban is kapok benne levegőt.. Illetve sál mindig rajtam van ilyen hidegebb időszakban, az viszont előfordult már , hogy elindultam pl dokihoz, vagy boltba és otthon felejtettem a maszkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!