Szerintetek létezik az hogy bizonyos viseleti tárgyak mondjuk karóra, nyaklánc stb. negatívan befolyásolja az egészségünket vagy közérzetünket akár testi vagy pszichés téren egyaránt?
Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 18:19
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez pszichésen működik csak. Tehát, ha valaki bemeséli magának, hogy ez a nyaklánc tuti árt valamit, mert állandóan a nyakamba lóg vagy a többi példa, amiket írtál. Mondjuk fülbevaló , nyaklánc , gyűrű ezek inkább csak úgy tudnak veszélyt okozni, ha beleakadnak valamibe és laszakítják mondjuk a fülcimpád vagy az ujjad vele esetleg megfojt a nyaklánc (bár az elszakadna elötte, de ugye vannak olyan alakok, akiknek elég vastag láncuk van na az fojt is ilyen esetben ).
2/7 anonim válasza:
Igen. sok esetben tartalmaznak olyan anyagokat amelyek a bőrőn felszívódva pl. alergiás reakciót okoznak. Bár igyekeznek ezeket betiltani, de elég lassú folyamat.
3/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Főleg ha valami drágakő vagy féldrágakő is van benne és nem te vagy az első tulaj. De maga a fém lánc is befolyásolhatja a testedet energetikailag.
4/7 anonim válasza:
Adj a sulis kölyködre egy ciki ruhát, vagy nem a legújabb Ájfont vedd neki, azonnal megtudod.
6/7 anonim válasza:
10 kg arany nyaklánc árt a gerincednek, és a testi épségednek.
7/7 anonim válasza:
Fiatal koromban hordtam néha nyakláncot de rájöttem hogy szinte minden zavar, gyűrű, fülbevaló, nyaklánc, zavarnak a szabad mozgásban. Kell a halálnak, kényelmesebb ezek a drága és felséges hülyeségek nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!