Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj hetek óta a nyakam...

Miért fáj hetek óta a nyakam jobb alsó oldala? Érszűkület lenne? Vagy aneurysma?

Figyelt kérdés
Van egy dudor azon a helyen (Nyirokcsomó? Vagy ér?), amire évekkel ezelőtt azt mondták, hogy nem rendellenes. A fájdalom NEM onnan indul ki, hanem az egész környéke sajog, néha kisugárzik a jobb vállamig is. Meghatározhatatlan a pontos helye. Évek óta el vagyok alaposan hízva egyébként, magas a vérzsírszintem. Azon kívül, hogy menjek el orvoshoz, mi a véleményetek? Mit mondanátok? 27 éves vagyok.
2020. nov. 6. 22:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt, hogy lehet fájdalmas nyirokcsomó bármilyen gyulladástól, pl légúti fertőzés v rossz fog. Vagy elaludtad a nyakad, esetleg napközben kényszerhelyzetben tartod, ülőmunka... az általad felsoroltak valószínűtlenek.
2020. nov. 8. 20:26
 2/2 A kérdező kommentje:

20:26

Köszönöm válaszod.

Nincs rossz fogam, sem pedig légúti fertőzésem.

Az viszont lehetséges, hogy elfeküdtem vagy napközben sokáig egy bizonyos pózban tartom, és amiatt fáj tompán... Vagy esetleg tényleg van valami gyulladásom valahol.

2020. nov. 9. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!