Miért nem fogyok 1300kcal +mozgással?
Hmm, ez erdekes. Biztos, hogy annyit eszel? Mindent beleszamolsz? Nekem is volt ilyen, hogy azt hittem, hogy 1200 kaloriat eszek, de kozben megittam napi 5 kavet, 1 deci tejjel, es a tejeket pl nem szamoltam bele, nem is tudom miert, kezdo voltam, nem gondoltam bele. Ezen kivul meg neha megkostoltam pl a baratom kajajat vagy megettem egy kocka csokit, ezeket se szamoltam.
Egyebkent en azota mar 1600 kalorias etrendet kezdtem el, heti 5 sporttal, es nagyon szepen fogyok.
Bocsi, most lattam csak, hogy 1 honapja kezdted el. Ezesetben turelem! Nem mindenki kezd el rogton fogyni, plusz ne csak a kilokat nezd! Nekem volt olyan honapom, hogy a merleg szerint egy kilot fogytam, de gyakorlatilag centiben (es a tukorben) ez sokkal tobbnek latszott. Annyira nem ertek hozza, hogy ez miert lehet, de elofordul, facebookos fogyokuras csoportokban is lattam, hogy errol szamolnak be az emberek.
Szoval turelem! Ha a masodik honap vegeig is azt latod, hogy nem tortenik semmi, akkor talan erdemes elmenni egy kivizsgalasra, nincs-e pajzsmirigy gond a hatterben, vagy ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!