Az normális ha 3-4 hetente nekem egy nap alvás kimarad?
Figyelt kérdés
Pl.: most is - szombat reggel felkeltem 6-kor. Azóta nem aludtam. 32 órája fent vagyok. Akkor tudtam volna elaludni, amikor reggel 6-7 óra lett, de akkor meg nem feküdtem le, mert holnap iskola, és ha akkor lefekszem, az egész napot átalszom.2020. nov. 1. 13:57
1/2 anonim válasza:
Nem normális. Miért marad ki az alvás? Három-négy hetente mindig felborítod picit a bioritmusod és megkínzod a tested az alvatlansággal, ami hosszú távon biztosan káros lesz. Tartsd szem előtt azt is, hogy az alvásidőt nem tudod egyik napról a másikra áttolni (ha egyik nap alszol 4 órát, másik nap 12 órát, az nem 2x8 óra alvással ér fel).
2/2 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, melo miatt, 6-ra jartam de nagyon sokszor nem tudtam vasarnap idoben elaludni, akkor mar inkabb ebren maradtam. Kulonosebb bajom nem lett, de mar nem csinalom, inkabb direkt felkelek vasarnap is koran😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!