Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy a bátyám ne...

Mit tegyek hogy a bátyám ne egyen egészségtelenül?

Figyelt kérdés
Alapvetően nem kövér, kb 180 cm és 75 kg lehet, viszont iszonyatosan egészségtelenül eszik. Minden héten minimum egyszer egy egész pizzát megeszik, mindenféle agyoncukrozott üdítőket iszok... Ma pl reggel megevett egy túrós táskát, most pedig NÉGY darab fokhagymás sajtos tejfölös lángost és még biztos hogy valami szendvicset vagy valamit fog enni... Nagyon durván elronthatja az egészségét és meghízhat. Hogy lehetne meggyőzni hogy egyen már egészségesen? Egyébként 21 éves.
2020. okt. 30. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem finoman szólhatsz neki, de ne akarj beleavatkozni az életébe.

Mert ellenkezőleg fog elsülni a dolog.

Hetente egy pizza??? Az káros szerinted??? LOL

Te valami egészségmániás magevő vagy?

2020. okt. 30. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Ez azért így leírva nem annyira katasztrófa, ennél sokkal rosszabbat is lehetne zabálni. De ha már ennyire aggódsz akkor csinálj neki valami finomat hátha megjön a kedve más kajához is.
2020. okt. 30. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Van vészesebb eset is annál, amit leírtál, egyszer-kétszer felvilágosíthatod (ne kioktatósan), hogy a mértékletesség és kiegyensúlyozottság jobb út lenne, de higgy nekem, próbáltam sokszor itthon terelgetni a báránykákat a jó irányba, nem ment. Akkor elkönyveltem, hogy nem felelek más életéért, és nem is kell nekem ez a stressz az életembe. Sokan saját kárukon tudnak csak tanulni (és már csak akkor, amikor baj van).
2020. okt. 30. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Az ő dolga, hogy mit eszik. Amúgy szerintem hetente egy pizza még bőven nem egészségtelen. A túrós táska, vagy a lángos sem az, sőt a szendvics sem, ha nem mindennap eszi ezeket. Szerintem te kissé átestél a ló túloldalára.
2020. okt. 30. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Kezeltesd az ortorexiádat.
2020. okt. 30. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
A bátyáddal élsz együtt? hol vannak a szüleitek?
2020. okt. 30. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmit! Gondolom ez van otthon, egyáltalán nem egészségtelen, ha zöldséget is eszik mellé. Te is nyugodtan eheted, kevesebbet és egészítsd ki az általad preferált ételekkel. Ha össze tudsz dobni egy finom salátát, kínáld meg vele, biztos ő is megeszi.
2020. okt. 30. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!