A maszkot nem érzitek büdösnek?
Figyelt kérdés
Úgy értem egész nap rajtam van, és semminek nem érzem a szagát, csak magamat lélegzem vissza egész álló nap... Titeket nem zavar?2020. okt. 28. 16:47
1/10 anonim válasza:
Van olyan maszkom amit kimosok, felteszem, es azonnal budosnek erzem. Van ahol csak par ora mulva.
2/10 anonim válasza:
Nem. Talán azért, mert itthonról dolgozom, a társaságot kerülöm, boltba hetente egyszer járok.
3/10 anonim válasza:
En is erzek egyfajta nyal-szagot, ami taszit. Nagyon jo a szaglasom. Viszont meg akkor sem vennem le kozossegben, ha a szabalyok megengednek. Most hordom.
4/10 anonim válasza:
Rendszeres fogmosás+mentholos cukorka csodákra képes.
5/10 anonim válasza:
Nem. Egyrészt textil maszkot hordok, és olyan öblítővel mosom, aminek van egy enyhe, de kellemes illata, másrészt folyamatosan odafigyelek a leheletemre.
7/10 anonim válasza:
Én a szappanos víz szagát érzem rajta enyhén, amibe beáztatom használat után.
8/10 anonim válasza:
Textiles, öblítõs srácoknak üzenem, akàr le is vehetnétek mert ezek a rongydarabok gumival lophast nem érnek.
9/10 anonim válasza:
Ha álltartóként hordod, akkor nincs ilyen probléma
10/10 anonim válasza:
#8 Senki nem azért hordja, mert érne bármelyik is valamit. Az átlag embernek nincsenek tízezrei havonta orvosi maszkok tömegére. Azért hordjuk mert kötelező, és olcsóbb haszontalan dolgokban bohóckodni, mint bírságot fizetni, amit meg ugye azok kötelezte ránk, akik szintén textil maszkot hordanak. Már ha hordanak, mert úgy látszik a törvényhozásban nem fertőz a vírus...
De ha megnézed az embereknek alig 10%-a jár orvosi maszkban, ami ugyanúgy nem ér semmit mint a szövet, ha néhány óránál tovább hordod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!