Ha 3 algopyrint megettem 3 órán belül (nehezen múló fejfájás) úgy hogy amúgy antidepit+frontint szedek,lehetett belőle bajom?
Én tudok olyat, ahol a lány szedett valami állandó gyógyszert, mert teherbeesési gondjai voltak, azon kívül megjött a menzesze nagyon erős görcsökkel, erre ha jól emlékszem, bevett Algopyrint és még valamit. A vége az lett, hogy a 3 gyógyszer úgy kiütötte, hogy nem ismerte meg a saját hozzátartozóit, úgy viselkedett, hogy kórházba került és hetekig nem tért vissza az emlékezete.
Szóval csak óvatosan, arról nem is beszélve, hogy szerintem az Algopyrin gyomorvérzést is okozhat.
Itt meg tudod nézni őket.
Algopirin-Frontin kölcsönhatásra azt írja, nincs az adatbázisban.
Algopirin-escitalopram (nem tudom, milyen antidepit szedsz, ez a leggyakoribb) azt írja, hogy "A gyógyszerek között kölcsönhatás lép fel, de odafigyeléssel szedhetõek együtt (szokatlan tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz)".
Antidepit meg frontint eleve együtt szokták felírni, az nem gáz.
ez azt írja, hogy "Metamizole may decrease the excretion rate of Alprazolam which could result in a higher serum level", azaz az algopirin csökkentheti a frontin lebomlását, így magasabb szérumszintet okoz.
Ha gondolod, csörgesd meg a toxikológiai ügyeletet, 36 80 201 199 ingyen hívható 0-24-ben.
Mármint mi készíti ki?
Az algopyrin,ésa duloxetine kombója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!