Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hosszabb tartó fejfájás oka?

Hosszabb tartó fejfájás oka?

Figyelt kérdés
Már kb másfél-két hónapja fáj a fejem, rávettem magam, hogy holnap elmegyek háziorvoshoz kérni egy beutalót neurológiára. Csak gondoltam előtte feljövök ide kibeszélni, tanácsot kérni. Szóval már egy jó ideje fáj a fejem, azt hittem majd elmúlik.. teltek a napjaim, fontosabb dolgom is volt. Viszont az utóbbi időben el nem múló fejfájás és eléggé görcsös, fájó, nyilaló. Főleg este jön elő, de van nap mikor egésznap már reggeltől kezdődik a "műszak". Általában, legtöbb esetben a halántékomnál, mindkét oldalt .Alvatlanságot, étvágytalanságot néha, kedvtelenséget, émelygést, melegedést érzek. Remélem nem valami halálos bajom van, epilepsziás rohamra nem emlékszem, hogy lenne. Nem bénult le még semmim, beszédemmel sincs gond. Utána olvastam, valami tenziós fejfájás az enyém. Ezekre léteznek gyógyszerek? Remélem nincs komolyabb bajom, túl szép és fiatal vagyok még a halálhoz :D :D
2020. okt. 26. 20:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, az orromban néha nyomás érzést érzek, mintha szét akarna robbani.. fura :D
2020. okt. 26. 20:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Illetve, ha nem a halántékomnál érzem a fejfájást akkor mindig a baloldalt a homlokomnál. Volt mikor időközönként bele-bele nyílalt 1 mp-re rohadt erősen a bal homlokomnál.
2020. okt. 26. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Na erre mondják, hogy az orvosi rendelőben, ha belép a beteg, az orvos azonnal látja, hogy milyen irányban kell kezelni és nincs szükség olyan kérdéseket feltenni, hogy neme, kora, sőt szinte azt sem, hogy vérszegény-e stb. Vérnyomást persze mindig mérni kell, alacsony vagy magas szisztolés érték is okozhat fejfájást, de anémia, trombózis hajlam és más egyéb ok is (pl. étkezés, fűszerek stb.).
2020. okt. 26. 21:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor súlyosnak nevezhető? :D Kicsit megijesztettél
2020. okt. 26. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Mennyi vizet iszol naponta?

Az epéddel nincs gond, pl epekő? (tudsz zsíros ételeket enni?)

2020. okt. 27. 06:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem elégnek mondható, 1 litert biztosan. De nem hiszem, hogy azzal lenne gond. Ilyen hosszasabb fejfájás és ennyire fájdalmas fejfájást nemhiszem, hogy kialakítani folyadékhiány :/
2020. okt. 27. 09:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Epekőről pedig nemtudok, zsíros ételeket tudok enni
2020. okt. 27. 09:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!