Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy két napja izomlázszerüen...

Egy két napja izomlázszerüen fájnak a lábaim mitől lehet?

Figyelt kérdés

Estére a legrosszabb.

Nem sportszerü izomláz,nem sportolok semmit.

Egy két napja kezdődött.

2008. nov. 28. 21:52
 1/3 anonim válasza:
szia, nekem évek óta ez van. és szerintem set azért érzem jobban, mert nappal elterlősik ról a figyelmem. én sem tidom, hogy mi leht, nem is tudom még csak a fájdalmat sem leírni. néha kb.olyan mintha acsont fájna. én lusta voltam eddig is orvoshoz menni, szóval neked tanácsként csak annyit adhatok, hogy ha ez nem múlik el, akkor menj el orvoshoz, mert biztosat csak az orvos mondhat
2008. nov. 28. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Izomlázat nem csak akkor érez az ember,ha sporttol,hanem ha egyszerűen túlerőltette magát,pl.én egy nagyobb bevásárlás utáni cipekedéstől a vállamban érzem ezt!Nem rámoltál valamit?Persze ha több napig fáj,akkor érdemes megnézetni!
2008. nov. 29. 05:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem csináltam semmi megerőltető dolgot, persze a gyerekeim után sokat kell pakolni,eddig semmi bajom nem volt attol sem.

Ha nem mullik akkor természetesen elmegyek a dokihoz.

Köszönöm a válaszokat.

2008. nov. 29. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!