Mostanában fogtok/fognátok kezet, ha állásinterjúra mentek/mennétek?
Arra gondolok, hogy lehet,hogy valamelyiket a főnök vagy elvárná, vagy nem; tehát pl mi van, ha pont azt várná el, hogy fogjunk kezet, vagy pont azt, hogy nem?
Mert én szívesen fognék vele kezet; de nem tudom, hogy vonakodva nyújtaná-e a kezét, vagy megvárjam, hogy ő nyújtja-e, vagy lehet, hogy ő is azt várja, hogy én nyújtom-e, és kínos, mert egymásra várunk.
Szerintem ez nem jó jel, nem? Tehát, határozottan ki kéne találnom a gondolatát.
Nektek milyen gondolatotok támadtak ezzel a gondolattal kapcsolatban?
Bármit, ami eszetekbe juthat ide, és szívesen leírnátok, kérlek, írjátok le. Vagy akár többi kollégával kapcsolatban fogtok-e kezet az első nap, mikor megismeritek egymást; vagy pl a pasik minden reggel amikor találkoznak, sokszor szoktak kezet fogni ilyen üdvözlésként akár mindennaposan; akiknél ez alapból szokás volt, most is szokás?
De okés, de vajon a legtöbb munkáltató esetében igen, vagy nem a válasz arra, hogy fogna-e kezet/akarna-e kezet fogni, vagy nem? Vagy inkább igen, vagy inkább nem; vagy többnyire inkább igen, vagy többnyire inkább nem .
Tehát ez erre irányul pl, de mondjuk az, ha nem a kézfogás meglétén/nemlétén múlik, akkor az okés.
Ja, okés, miközben írtam az újabb kommentet, aközben jött mégegy;
Köszönöm, ez nagyon jó válasz. De mondjuk az első is már hasznos.
Akinek még van még valami eszébe jut ezzel kapcsolatban, kérem írja, köszönöm az eddigit.
Köszönöm, ez is jó.
Aki még tudna ,kérem, írjon még választ; eddig mentek a zöldek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!