Komolyabb betegség után mennyi idő volt elhelyezkedned? Mit mondtál interjúkon a kihagyása?
Figyelt kérdés
A vírus alatt leépítettek, illetve ezalatt az idő alatt lebetegedtem és agyműtétem volt. Szerencsésen megúsztam a dolgot, nem mondaná meg rólam senki, hogy ilyen jellegű műtétem volt, így mostmár készen állok a visszatérésre. Azonban az elmúlt 1 hónapban konkrétan egyetlen egy cég keresett fel telefonon, pedig nagyon sok céghez benyújtottam a pályázatomat.
Tudom, nem állok jól, mert gazdasági válság van, van egy lyuk az önéletrajzomban, és az utóbbi 5 évben többször is váltottam, de értetlenül állok a mostani szitu előtt. 10 év munkatapasztalatom van a diákéveket beszámítva pedig még 30 se vagyok, 3 nyelven beszélek, 2 diplomám van, mégse jutok el egy telefonos interjúig sem. Ki mennyi ideig keresgélt egy komolyabb betegség után?
2020. okt. 19. 22:09
1/3 anonim válasza:
Én egyszerűen nem írok évszámot, vagy azt simán üresen hagyod és kész, ha érdekli őket meg mondod, hogy egészségügyi dolog miatt nem voltál munkaképes, esetleg nem találtál munkát és kész.
2/3 anonim válasza:
Nem a betegség miatt nem találsz munkát. Sokan járnak így hogy sok végezettséggel sem hívják vissza őket. Nem a te hibád ne vedd magadra. A betegségedről meg nem kell beszélni. Nekem nagyobb lyuk ks volt az önéletrakzomba senkit nem érdekelt. Előfordul az ilyesmi.
3/3 anonim válasza:
Miért kéne bármit is mondani ha már egeszséges vagy és nem hat ki a munkavégzésedre? Nem értem. Semmit nem mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!