Ha dermatitises a fejbőröm akkor az ettől kihullott hajak nem tudnak visszanőni,100% hogy elhalnak ilyenkor a hajhagymák?
Azt mondta a bőrgyógyász nem annyira vészes,enyhén,de attól még jelen van
Azt olvastam egy oldalon hogy ez hajhagyma elhaláshoz vezet. Aztán valahol úgy írják,hogy vezethet,valahol meg azt,hogy "csak" károsítja és fakultabb lesz a haj színe.
Fogalmam sincs mi igaz és nálam mi lett ennek az eredménye,nagyon félek :(
Ha helyrejön a fejbőröd, akkor idővel újra elkezd ott sűrűsödni a hajad :) Nekem is hasonló volt (bár van egy kicsi folt a nyakamon, ahol nem is nő, mert későn kezdtem kezelni).
Használsz valamit rá? :)
Persze írt fel rá dolgokat és használom őket ahogy elő van írva
Nekem hátrébb nem érintett,csak a fejtetőn
2.válaszoló: az a furcsa,hogy szinte 2 éve már nem is vakarom mert még anno olyan gyógyszert is írt ami megakadályozza az ekcémás viszketést. 2-3 évvel ezelőtt kezdődtek a fejbőr problémáim és akkor tényleg vakarnom kellett,ha nem mostam meg minden 2.nap viszketni kezdett,de akkor még nem jelentkezett egyáltalán a hullás,(csak most augusztusban)
És akkor írta a gyógyszert,naponta szedem és azóta egyáltalán nem viszket
Mit jelent itt,hogy kisebbségbe?
Valamint azt lehet tudni,hogy mitől függ? Mármint hogy "ritkán érinti őket".
Egyes oldalak kb tuti biztosra írják,hogy ha ilyen van az kivégzi a hagymákat,mert először a szőrtüsző sérül és megy tovább
Oh ez nem hangzik jól
Ezt én meg tudom így állapítani,hogy hegesedés volt-e, vagy az orvos?
Amúgy köszönöm a válaszokat,hasznosak
Az egy helyen alatt a foltos hullást érted? Vagy az más? (Mert én úgy tudtam,hogy pont a foltosra nagy az esély,hogy nem maradandó)
Kb egyenletesen több területen ritkult meg,a homlok utáni részen is,a fejtetőn is,kicsit tévedtem első kommentemben,mert hátrébb is. Nem úgy hátul hogy a tarkóhoz közeli rész,a tető után,ahol van a koponya "csúcspontja",nem tudom jobban leírni :/,háttal állva a tükörnek látszik. Ott elvékonyodott szálak is vannak amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!