Tegnap voltam fülészeten és kimosták a fülem. De ugyanùgy be van dugulva mint azelőtt. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Egyik nap ugy ebredtem hogy be volt dugulva a jobb fulem ezert elmentem fuleszetre. Kimosták a fulemet es mondtak hogy a viz majd kiszarad. A bal fulembol ki is szaradt de a jobb meg mindig be van Dugulva es tompan hallok is ra illetve recseg .Mi lehet az oka? Ez normalis?2020. okt. 17. 13:32
1/3 anonim válasza:
Ha bedugod az ujjad és megpróbálod kitágítani a fül bemenetét, változik valami? Mi a helyzet ásításkor?
2/3 anonim válasza:
Lehet, valami gyógyszeres csepp kéne bele. Egyszer nekem is tartósan el volt dugulva, tompa hallás, recsegés is volt, nekem nem mosták ki, csak kaptam rá baktérium és gombaölő cseppet. Az helyrehozta.
3/3 anonim válasza:
Fülkürt hurut, fülcsepp és orrcsepp használata javallt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!