Mennyire ajánlott kora reggel edzeni?
Erről nyilván mindenkinek más a véleménye, de mégis a legtöbb helyen azt olvasom, hogy reggel, felkelés után nem annyira ajánlott.
Sajnos én csakis kizárólag reggel (6-kor) tudnék rá szánni időt, amit tegnap határoztam el, mert idáig rendszeresen sportoltam (mostmár nincs erre időm:/) és nem szeretnék veszteni az izmaimbol.
Szóval véleményeket kérnék erről. Köszönöm előre is!
Ja és edzés alatt egyelőre haserősítést, fekvőket, kézisúlyzózást, guggolást stb érték.
Én 2evig edzettem reggel, majd egy évig du. 5-kor most pedig 15 orakor.
A délutáni edzést azért szerettem, mert utána már csak pihenés volt, nem erőltetettem meg magam.
Most 3-kor szakad csak rá időm, ezután még dolgozok, de mivel délután van, sok kedvem már nincs és osszevisszasag az egész. De ez van.
A reggeli edzésnek én nagyon sok előnyét tapasztaltam. Utána sokkal jobban, energikusabban indul a nap, viszont előző nap akkor muszáj hamarabb lefeküdni.
Egyébként semmi negatív hatása nincs, szerintem tök jo, hogy utána a delutanodbol sem erre megy el az idő stb. Élettanilag sincs vele semmi baj. Friss vagy még, annyi hogy a bemelegítésre jobban figyelj.
Köszönöm szépen a választ! Egyetértek, ezek mind tök jó előnyök. Szerintem akkor folytatom, ma amúgy már ki is próbáltam és nagyon jól esett, szóval holnap is folyt köv :D Bemelegítésre jobban figyelek, ezt olvastam is köszönöm.
Igen azt elhiszem, hogy így a 3 órás edzés kicsit bekavar a napba, de megéri szerintem. Valamikor kell rá időt szánni. Nekem pl idáig nap záró volt az edzés, de mindhez hozzá lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!