Mit tegyek leégésre?
Szombaton szoláriumban voltam, mert szeretnék barna lenni egy esküvőn. Világos bőrű vagyok, inkább égetni szokott a nap, mint barnítani. Kiwi sun szoláriumban 2 egységen voltam (14 perc), mert azt mondta az információs hölgy, hogy 1 egység meg sem látszik és szerinte nyugodtan mehetek 2 egységre, mert ez a szolárium nem éget.
Most tiszta vörös vagyok, főként a hasamon és a hátamon ég a bőröm. Kentem testápolóval.
Mit lehetne tenni? Be fog barnulni, vagy csak a vörösség marad meg? Mikor mehetnél legközelebb 1 egységnyi szoláriumra?
Tudom, hogy káros a bőrnek, de nincs időm napozni, s amúgy se fogna meg a nap (nem barnulnék).
Mit tegyek, hogy legközelebb ne égjek meg?
Éppen arra jártam, s beugrottam szoliba. Azért nincs, mert nekem a napon 10 perc semmi. Egész nap is kint lehetnék, mégsem látszódna semmi, csak esetleg egy kis pirosodás.
Gondoltam, ha egy kapok egy kis alapszínt, akkor a nap is jobban fog barnítani.
Segítséget még mindig várok!
Ha a szoláriumban elég 10-15perc arra, amire a napon nem elég (ami azért engem így augusztusban meglep), akkor gondolhatod, hogy nem csak egy kis alapszínt fog adni.
Alapszínt április-májusben lehet félórás-órás napozásokkal szerezni, ilyenkor már nem nagyon van köztes állapot (ha fehér vagy leégsz, ha barna vagy, ha akarsz se nagyon tudsz), ha csak nincs időd arra, hogy 1.nap 3 perc a napon, 2.nap 6 perc stb és akkor 2 hét alatt célt érhetsz, de mint írtad, nincs.
Ha annyira nem akarsz fehér lenni valami barnítóval bekenheted magad, de csak ésszel, előtte próbáld ki.
Mivel egy strandon dolgozom, ezért minden nap vagyok valamennyit a napon. Van úgy is, hogy direkt kiállok, hogy barnuljon a lábam, karom. Ezzel nincs is gond, a karom például egész jó barna. De mivel nem dolgozhatok bikiniben, így a hasam és a hátam persze, hogy fehér és persze, hogy le is ég.
Az önbarnító krémekben nem hiszek és tele van káros színező anyagokkal, ráadásul még a ruhát is összefogják.
Volt olyan, hogy egy nap összesen úgy 2 órát kint álltam a napon és semmi eredménye nem lett, csak kicsit pirosabb lettem. Utána már persze kezdett barnulni a karom. Tudom, hogy a barnaságot egy szezon alatt lehet elérni, nem pedig egyik hétről a másikra, de úgy gondoltam, ha minden héten egyszer elmegyek 7 percre, akkor már lesz egy kis színem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!