Kijarasi korlatozast mikor fognak mar vegre elrendelni? Mire var a kormany?
Napi 1000 folott a fertozott szam, egyre tobben lelegeztetogepen es korhazban. Nap, mint nap tobb a halott, olyanok is akiknek nincs alapbetegseguk! Mi lesz igy?!
Virustagado, Godeny hivok velemenye nem erdekel!
Csak olyan valaszoljon, aki erti es felfogta ennek a pandemianak a sulyossagat.
Nem rettegek, de aggodom a szeretteimert, igyekszem minden ovintezkedest betartani. Remenykedem hamarosan lesz oltas.
Sajnos azt latom meg mindig sokan nagy lovon ulnek es lesz lesz.rjak az egesz jarvanyt, miattuk nem sikerult most ellapositani a jarvany gorbet, osszefog omlani az eü!
Miert ilyen butak, onzok egyesek?!
Akkor most mindenki "vírustagadó, Gödény hívő", aki nem akar kijárási korlátozást?:D
Vonulj önkéntes karanténba a családoddal és szedjél be valami nyugibogyót, mindenkinek jobb lesz.
11es, pont igy gondolom!
Nem kell a gazdasagnak leallni, munkaba, boltba menni kell.
De amiket en is latok a varosba kiakaszt...
Csoportosulva tinik, rendezvenyek maszk nelkul, focimeccs aaah szornyu!
A tomegkozlekedesen a buntetesnek hala mar hordja a jonep a maszkot, de pl. boltba ma is lattam 2embert anelkul es raadasul egymassal civakodtak a zoldsegek folott! Az a nyal tele esetleges fertozessel ami kiszorodhatott a szajukbol...ra a zoldseg/gyumikre felhaborito! C. tipusu allampolgarok voltak persze...a bizti ör nem mert nekik szolni.
A tavolsagot se nagyon tartjak a boltokba az emberek, ha rajuk szolok felvannak haborodva!
Ezert gondolom, hogy ideje lenne a kijarasi korlatozasnak, csak egy honapra. Talan akkor nyugodtabban telne a karacsony, kicsit laposodna a jarvany gorbe is, jobban birnà az eü is.
Azt nem ertem, miért hagytak abba távolságtartast a boltokban..nagyon irritál.
Es akkor meg bele id maszik az intim szferamba az elválasztóért, mert en nem tettem ki meg, o meg mar felpakolt, ws jezus, mi lesz...elkezdik nekem huzni ag o cuccat,es kifizethetem, katasztrofa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!