Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kijarasi korlatozast mikor...

Kijarasi korlatozast mikor fognak mar vegre elrendelni? Mire var a kormany?

Figyelt kérdés

Napi 1000 folott a fertozott szam, egyre tobben lelegeztetogepen es korhazban. Nap, mint nap tobb a halott, olyanok is akiknek nincs alapbetegseguk! Mi lesz igy?!

Virustagado, Godeny hivok velemenye nem erdekel!

Csak olyan valaszoljon, aki erti es felfogta ennek a pandemianak a sulyossagat.

Nem rettegek, de aggodom a szeretteimert, igyekszem minden ovintezkedest betartani. Remenykedem hamarosan lesz oltas.

Sajnos azt latom meg mindig sokan nagy lovon ulnek es lesz lesz.rjak az egesz jarvanyt, miattuk nem sikerult most ellapositani a jarvany gorbet, osszefog omlani az eü!

Miert ilyen butak, onzok egyesek?!

2020. okt. 10. 21:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
Én sem értem, miért nem rendelnek el valamilyen szintű korlátozást. Én kerékpárral járom a várost, és elképesztő hogy milyen szintű tömeg van mindenhol. Az egy dolog, hogy munkába kell járni. De pl. valahol egy külső kerületben láttam, hogy egy akkora búcsú jött össze, hogy egy tűt sem lehetett leejteni. Óriáskerék, körhinta, vattacukor, lufi, és rengeteg ember. A belső kerületekben tömve a kerthelyiségek, egymás hegyén hátán kajálnak. Ha egy-két hónapra le tudna mindenki mondani csak egy picikét arról, amiről úgy gondolja, hogy neki "jár", akkor talán meg tudnánk fogni a járványt. Mint ahogyan tavasszal sikerült. És akkor is lehetett menni sétálni, sportolni és bevásárolni, igazából bárhová, csak a tömörülést kellett elkerülni.
2020. okt. 10. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Akkor most mindenki "vírustagadó, Gödény hívő", aki nem akar kijárási korlátozást?:D

Vonulj önkéntes karanténba a családoddal és szedjél be valami nyugibogyót, mindenkinek jobb lesz.

2020. okt. 10. 22:29
 13/19 A kérdező kommentje:

11es, pont igy gondolom!

Nem kell a gazdasagnak leallni, munkaba, boltba menni kell.

De amiket en is latok a varosba kiakaszt...

Csoportosulva tinik, rendezvenyek maszk nelkul, focimeccs aaah szornyu!

A tomegkozlekedesen a buntetesnek hala mar hordja a jonep a maszkot, de pl. boltba ma is lattam 2embert anelkul es raadasul egymassal civakodtak a zoldsegek folott! Az a nyal tele esetleges fertozessel ami kiszorodhatott a szajukbol...ra a zoldseg/gyumikre felhaborito! C. tipusu allampolgarok voltak persze...a bizti ör nem mert nekik szolni.

A tavolsagot se nagyon tartjak a boltokba az emberek, ha rajuk szolok felvannak haborodva!

Ezert gondolom, hogy ideje lenne a kijarasi korlatozasnak, csak egy honapra. Talan akkor nyugodtabban telne a karacsony, kicsit laposodna a jarvany gorbe is, jobban birnà az eü is.

2020. okt. 10. 22:33
 14/19 anonim ***** válasza:
27%

Azt nem ertem, miért hagytak abba távolságtartast a boltokban..nagyon irritál.

Es akkor meg bele id maszik az intim szferamba az elválasztóért, mert en nem tettem ki meg, o meg mar felpakolt, ws jezus, mi lesz...elkezdik nekem huzni ag o cuccat,es kifizethetem, katasztrofa...

2020. okt. 10. 22:44
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Az asszonyt is 1,5-ről dugjátok meg?
2020. okt. 11. 04:19
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
1,5 méterről..
2020. okt. 11. 04:21
 17/19 anonim ***** válasza:
34%
A tegnapi adatok engem is nagyon megijesztettek, nagyon sokan vannak lélegeztető gépen, és egyre emelkedik a fertőzöttek és halottak száma is.
2020. okt. 11. 07:41
 18/19 anonim ***** válasza:
59%
Aki beteg vagy fél, maradjon otthon. A többi meg had menjen, annak az esélye, hogy nagyon megszívja, kevesebb mint 1:100000-hez. Ilyen alapon autóba sem szabad ülni, meg sok minden mást csinálni.
2020. okt. 11. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez sokkal durvább pestis. Igazad van.
2020. okt. 13. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!