Kerültetek már kellemetlen helyzetbe hashajtó miatt?
Én egyszer péntek este vettem be hashajtót, szombaton hatott is rendesen. Késő délutánra volt megbeszélve egy baráti összejövetel. Mielőtt elindultam, megpróbáltam mégegyszer elmenni wc-re, hátha van még ami ki akarna jönni. Nem jött semmi, ezért úgy gondoltam, hogy elmúlt már a hatása, így elindultam a városba. A villamoson viszont újra előjött az inger. Éreztem, hogy nem fogom tudni sokáig visszatartani, így leszálltam és berohantam a Mekibe az Oktogonnál. Nagy örömömre nyitva volt a kapu, nem kértek blokkot a wc-hez. Bementem, letoltam a nadrágom és már robbant is ki belőlem egy nagyobb adag. Dolgom végeztével kisétáltam és elindultam a megbeszélt helyre. Szerencsére megúsztam ennyivel, az este további részében már nem okozott kellemetlenséget.
Én elég ritkán szorulok rá, de akik viszonylag sűrűn használnak hashajtót, azok nem tudom hogy egyeztetik össze a napi teendőkkel. Kiszámíthatatlan, hogy mikor jön az inger, viszont ha jelentkezik, akkor elég sürgősen kell wc-re menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!