Térdropogásra, fájdalomra megoldás, gyógymód?
Mindkettő térdem elegge szokott ropogni, kattogni. Szedek ilyen Scitec Arthroxon Plus porcerősítőt, ami allitolag eleg jo, de nem segitett valami sokat. A jobb terdem meg rosszabb szerintem mert amikor pl csinalok vadli lenyujtast falnal, akkor nagyon szokott kattogni.
Hozzateszem, hogy bicajjal csinalok UK-ban ilyen kiszallitast (mint otthon a Netpincér) es sok hely eleg emelkedős, ami ugye nem valami jo a terdnek ha tekerni kell felfele (ettol ugye be is fajdulhat) . Plusz 4-5 orat szoktam csinalni egyhuzamban, neha kis pihenokkel. Es ettol is azert beszokott fajdnulni mindketto.
Tudtok esetleg valami megoldast vagy barmit a problemamra?
Nekem is fájós a térdem, de a biciklizés nem ront rajta.
Biztos jó a bicikli mérete és az ülés magassága?
Olyan magasan kell legyen az ülés, hogy a pedál alsó pozíciójában a sarkadat majdnem (de nem teljesen) kinyújtott lábbal tudd tenni a pedálra.
Továbbá, ha így beállítva a lábujjhegyed nem ér le a földre akkor az egész bringa túl nagy
#2:
Hat kb amikor allok bicajjal akkor teljesen leer a talpam a foldre. 182cm vagyok durvan
Amikor az ülésben ülsz, leér a talpad a földre? Nyilván így értettem...
Ha a földön állsz, akkor nyilvánvalóan a földön állsz.
Szia!
Érdemes lenne kipróbálnod a glükozaminszulfátot, kondroitinszulfátot és MSM-et tartalmazó Aloe Vera italt a porcok építésére és mellé a hyaluronsavat, gyömbért és kurkumát tartalmazó bogyót az olajozásukra.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!