Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Borzasztó fejfájás?

Borzasztó fejfájás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hetfő reggel óta borzasztó fejfájásom van.Szinte mindenütt fáj főleg a tarkómnál es a pofa csontjaimnál.Ráadásul füleim is zsibbadnak vagyis olyasmi érzésem van. Nagyon gyenge vagyok.Es rásegít az is hogy ideges vagyok amiatt, hogy valami komolyabb baj.Migrén lenne csak? Van valaki hasonló helyzetben? Fájdalomcsillapító se használ.

2020. okt. 7. 21:03
 1/6 anonim válasza:
Iszonyú frontok vannak mostanában, nekem is sokst fájt. Szerintem huzatot kap6tál...nekem akkor volt ilyen.
2020. okt. 7. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
SBO (sürgősségi)!
2020. okt. 7. 23:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű, hogy arcüreg gyulladásom van? Ma megyek a házi orvoshoz.
2020. okt. 8. 05:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, arra hat a fájdalomcsillapító és tarkónál nem fáj.
2020. okt. 8. 07:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor mi más lehet? Már nem tudom mit csináljak, próbáltam minden fajta fájdalom csillapítót. Nincs lázam, nem folyik az orrom se.Csak a fejem fáj de nagyon, meg az arc csontjaim, és a fülem tájéka. Inhalálással egy darabbig sokkal jobb.Az orvos 8-tól rendel, de mindenképpen beszélek vele. Nem akarok találgatni, de jó volna egy távpont, hogy vajon mi lehet a bajom.
2020. okt. 8. 07:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Front, nem tudsz semmit tenni max fájdalomcsillapító, de az úgysem hat vagy nem mindegyik hat, nekem idáig csak egy hatott egyszer.

Én most aludni nem tudok, nyugtalan vagyok, enyhén fáj a fejem, de néha frontoknál élni nem tudok, úgy fáj a fejem, adejbőröm érzékeny.

2020. okt. 11. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!