Mivel helyettesíthető ez az ún szájmaszk?
Mostmár, hogy büntetnek a maszkhiány miatt, nem jó a sál sem a kendő, így mivel lehet kiváltani? Ffp3 vagy Nato gázálarccal? Légzőkészülékkel?(-Katvédes, vagy búvár) sima jelmezbáli maszkkal, hiszen maszk és takarja amit kell?
A kérdés a lenyeg, hogy mivel lehet. Ugyanis NEM VAGYOK HAJLANDÓ EZT A MEGSZOKOTT SZÁJMASZKOT FELVENNI!!! Még akkor sem, ha egyemberként fog nekem esni mindenki. Nem akarok buntethető lenni, de "engedelmességi" maszkot sem hordani.
Mindegyik alkalmas, és egyet is értek veled kérdező.
Mondjuk nekem az eleje óta ugyan az a retkes melós maszkom van, jó koszos,nyálas, de nem fogok pénzt kiadni,vagy egyáltalán időt szánni a beszerzésére, a sok birka miatt.
Amúgy őszintén nem sok értelme van, tüsszentéshez mindenki reflekszből feljebb/lejjebb rakja ahogy látom, max annyi értelme van hogy nem pzs-be tüsszentenek hanem a szabad levegőbe :D
Valamilyen anyagból készült maszk. Elérhető a rendelet ami szabályozza, mi minősül alkalmas maszknak amit elfogadnak.
Egyébként nem kötelező hordani, járj gyalog/bicajjal/autóval, és rendeld házhoz a vásárlást, máris nem kell semmiféle maszk. :)
Vettem egy MSA Auer teljes védőálarcot (Katasztrófavédelem beszállítója, teljesen professzionális), hozzá műbizonylatos FFP3 szűrőbetét. Tehát a szájpelushoz képest ez garantáltan véd.
Érdekes, hogy másik kérdéseimben is felvetődött az unortodox maszkviselési metodikám, mindenhol ellenségképkeresési komplexusosok nekem estek. Pedig az agyon istenített maszk semmit sem ér, ez viszont igazoltan igen és profi.
Nyugi (hiába kívánták sokan, hogy vigyen be a rendőr riadalomkeltés miatt), senki nem mer belémállni. Ugyanis nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!