Hogy lehet valakit leszoktatni a fűről?
Egyszer már leszokott, nemrég visszaesett és 2grammosaval veszi a marihuánát.
- már elvettem,
megsemmisitettem.
- küldtem szakemberhez.
- elfogadó is voltam.
- választás elé is állítottam.
Nem tudom mi tévő legyek.
Válaszotokat előre is köszönöm.
SEHOGY, ha ö maga nem akarja!
Egyszerüen hagyd ott és éld a saját életedet!
Elnézést a furcsa ékezetekért, van, ami nem működik a laptopomon
Én alkoholista vagyok és nem szeretnék leszokni, ha velem csinálnád ezeket, akkor lássuk
Elveszed a piámat; kontrolláld saját magadat én meg veszek magamnak másik piát
Szakemberhez küldesz; talán elmegyek, de nem fog érdekelni, amit mond
Elfogadó vagy; pontosan mit fogadsz el, hogy a függőségem az első, minden más csak utána jön, vagy nehéz gyerekkorom volt, azért lettem ilyen stb
Választás elé állítasz; ha nem hagyom abba az ivást, akkor x hónap elsején elköltözöl? Valóban meg tudod tenni?
Nem értem miért lenne az olyan nagy gond, hogy füvezik. A drokog és a tudatmódositó szerek legkevésbé veszélyes módját választotta.
Sokat szivtam pár éve több honapig de soha nem szoktam rá.
Szerintem semmi rosz nincs benne az ő dolga ő élete.
Egyébként én is iszok napi szinten minimum 2-3 sört és ha ezt nekem te megakarnad tiltani nem lennel már sokáig az életem része.
Hát sajnálom az ismerősödet :D Biztos nehéz lehet neki, hogy nem szívhat nyugodtan egy gyógynövényt mert magyarországon kÁbíTó SzeRnEk hiszi a többség és egy kalap alá veszik a heroinnal és társaival.
Az ismerősöd helyébe már rég megszakítottam volna veled minden kapcsolatot.
Azért szabjunk egy határt a hétvégi max heti 1-2 hobbi cigizés között, és a kényszeres napi több cigi elpattintása között, mert rendesen szét cseszheti az életedet ha csak a fűre koncentrálsz.
Nem, nem azért mert káros a marihuana, hanem mert beszűkül a látásmódod és csak e körül forog az agyad.
Nem kell leszoktatni teljesen, de tartson egy mértéket.
Fizikai függőséget nem fog okozni a fű, értsd= ha elhagyod nem fogsz izzadni remegni stb, de attól még kívánni fogod, főleg ha akarat gyenge vagy.
Egy csomó osztálytársam verte el az ösztöndíját mert a heti 1-2 cigiből napi rendszeresség lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!