Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakit leszoktatni...

Hogy lehet valakit leszoktatni a fűről?

Figyelt kérdés

Egyszer már leszokott, nemrég visszaesett és 2grammosaval veszi a marihuánát.

- már elvettem,

megsemmisitettem.

- küldtem szakemberhez.

- elfogadó is voltam.

- választás elé is állítottam.

Nem tudom mi tévő legyek.

Válaszotokat előre is köszönöm.

2020. okt. 4. 21:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

SEHOGY, ha ö maga nem akarja!

Egyszerüen hagyd ott és éld a saját életedet!

2020. okt. 4. 21:11
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Sehogy az ilyen akaratgyenget hagyd a pi.ba. Egyes pszichiaterek szerint ha egy fuggo mellett van egy segito (mint te), akkor csak fenntartod vele ezt a korforgast. Hiszen tudja te mindig ott leszel vele. Ha elvagnad tole magadat akkor lehet eszbekapna es ez olyan szintu valtozaslenne hogy mgatol le krjon szokni. De ha nem mgatol akar, akkor te csak egy kis hab vagy a tortajan.
2020. okt. 5. 01:10
 3/14 anonim ***** válasza:
53%

Elnézést a furcsa ékezetekért, van, ami nem működik a laptopomon

Én alkoholista vagyok és nem szeretnék leszokni, ha velem csinálnád ezeket, akkor lássuk

Elveszed a piámat; kontrolláld saját magadat én meg veszek magamnak másik piát

Szakemberhez küldesz; talán elmegyek, de nem fog érdekelni, amit mond

Elfogadó vagy; pontosan mit fogadsz el, hogy a függőségem az első, minden más csak utána jön, vagy nehéz gyerekkorom volt, azért lettem ilyen stb

Választás elé állítasz; ha nem hagyom abba az ivást, akkor x hónap elsején elköltözöl? Valóban meg tudod tenni?

2020. okt. 5. 10:29
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
miert akarod ezt az illetot leszoktatni a furol? mi az, ami miatt tarthatatlan allapotot jelent, hogy fuvezik? csak kivancsi vagyok, meg talan ha feny derul a dolgok miertjere, ertelmesebb valaszt is lehet adni.
2020. okt. 6. 23:39
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
A magyar közvélemény szerint a füvezés jó dolog és nem okoz függőséget. :D
2020. okt. 10. 16:54
 6/14 anonim ***** válasza:
47%

Nem értem miért lenne az olyan nagy gond, hogy füvezik. A drokog és a tudatmódositó szerek legkevésbé veszélyes módját választotta.

Sokat szivtam pár éve több honapig de soha nem szoktam rá.

Szerintem semmi rosz nincs benne az ő dolga ő élete.

Egyébként én is iszok napi szinten minimum 2-3 sört és ha ezt nekem te megakarnad tiltani nem lennel már sokáig az életem része.

2020. okt. 10. 17:27
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Hát sajnálom az ismerősödet :D Biztos nehéz lehet neki, hogy nem szívhat nyugodtan egy gyógynövényt mert magyarországon kÁbíTó SzeRnEk hiszi a többség és egy kalap alá veszik a heroinnal és társaival.

Az ismerősöd helyébe már rég megszakítottam volna veled minden kapcsolatot.

2020. okt. 16. 10:42
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Azért szabjunk egy határt a hétvégi max heti 1-2 hobbi cigizés között, és a kényszeres napi több cigi elpattintása között, mert rendesen szét cseszheti az életedet ha csak a fűre koncentrálsz.

Nem, nem azért mert káros a marihuana, hanem mert beszűkül a látásmódod és csak e körül forog az agyad.

Nem kell leszoktatni teljesen, de tartson egy mértéket.

Fizikai függőséget nem fog okozni a fű, értsd= ha elhagyod nem fogsz izzadni remegni stb, de attól még kívánni fogod, főleg ha akarat gyenge vagy.

Egy csomó osztálytársam verte el az ösztöndíját mert a heti 1-2 cigiből napi rendszeresség lett...

2020. dec. 10. 09:14
 9/14 anonim válasza:
79%
Hát akik itt támogatják, még nem éltek olyannal , aki szabadnapjain, már reggel 9 kor be van állva mint a fene, havi 40 000-et költ erre, és annyira demotivált lett, hogy arra nem volt képes, hogy lezuhanyozzon... Igenis baj, az, ha valaki rendszeresen csinálja, és legyint, az esetleges negatív hatásaira. Felelősséggel kell ezt is használni, csak úgy mint az alkoholfogyasztást...
2020. dec. 12. 17:18
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
+1 szerencsére nem kellett még együtt élnem ilyen emberrel, és remélem nem is fogok :D
2020. dec. 12. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!