Mi lehet ha néha nem emlékszem a pár másodperccel ezelőtt megtörtént dolgokra?
14 éves vagyok, és azt vettem észre 1 hónapja, hogy egy hangot vettem fel a barátnőim jelenlétében, és amikor visszahallgattam felére nem emlékeztem, és azt sem tudtam h közben erről beszéltünk, ugyanis én is benne voltam a beszélgetésben.
másodjára a barátom mondta nekem hogy mikor és hol találkozunk, és nem is emlékeztem arra hogy mi ezt megbeszéltük, ennek köszönhetően gondot okoztam:S
barátnőmmel teát ittunk, hülyeségből koccintottunk, és nem tudtam min nevet...állítólag már 5.et koccitottunk hülyeségből, amikor én csak az utolsó 2re emlékeztem. bár ezekszerint nem is biztos h azok voltak az utolsók...
nem csak ennyi történt volt még más ilyen is csak hirtelen ezek amik eszembe jutottak.
az lenne a kérdésem, hogy volt e már valakivel ilyen, vagy ha ttudja valaki hogy mi lehet velem, akkor légyszives áruljátok el! Ezer köszi előre is. bocsi hogy hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!