Azok, akiknek mindig friss a lehellete hogy csinálják?
sok mindent láttam már: kis, tárkában hordható fogkrém, kefe, szájvíz
rágó és cukor alap
mentát termeszteni és magunknál hordani pár levelet mindig
nekem a rágó és cukor semeddig nem tart, mentát is csak most kezdtem el termeszteni. ti mit tesztek a friss lehellet érdekében?
ja és alap, hogy hagymát reggel nem eszünk :D
Ha a gyomorszáj nem zár rendesen akkor mindegy mit csinálsz, az nagyon büdös tud lenni.
HA a fogad nem rohad, akkor egy sima mosás elég neki és nem kell ilyen szarságokat rágni egész nap.
Jó szajhigienia alapfeltetel. Ne legyen fogkő, szuvas fog. A nyelven rengeteg lepedék van, azt is nyelvkefével mosni kell! Vagy nyelvkaparóval (nyalj meg egy fehér frottír törölközőt erősebben, vagy töröld le a nyelved vele és meglatod mi marad rajta, ijesztő! Ha elég bátor vagy meg is szagolhatod.) mindig szép rózsaszínnek kell legyen!
Fogselymezni szintén kell minden nap, az etelmaradekok elkezdenek berohadni a fogközökben, baktériumok segítségével, pont olyan szaga van, mont a rothadó eteleknek csak kicsiben, fogselymedet is megszagolhatod.
Ez nem a perverziom, de ebből sokminden kiderul es egy egyszerű kis kísérlet, illetve jelzés neked ha baj van!
Etkezes utan fogat kell mosni mindig.
A listerint, a zerot is és egyéb szajvizeket csak kúra szerűen szabad használni! Pl. Max 2 hétig. Szetmarja a nyalkahartyat. Óvva intek mindenkit a folyamatis, tartós használattól!
Üdv egy szakmabeli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!