Covid gyanú. Háziorvos szerint kevés a tünetem a teszthez, Synlab szerint túl sok a magán teszthez. Hogy/Hol tudok így pcr tesztelni, hogy biztos legyen az eredmény?
Mi az hogy túl sok? Túl sok a tüneted a magán teszthez? Én valahogy úgy képzeltem, hogy odamész és kifizeted, akkor letesztelnek. Bocsi hogy nem tudok érdemben válaszolni, de nem értem a kérdésedet.
Amúgy néhány tünetet nem lehet bekamuzni az ingyenes teszthez? Úgysem nyúl hozzád bottal sem a háziorvos, tehát nem fogja megmérni a lázadat, se belenézni a torkodba. Csak egy ötlet.
Ezt írta a synlab:
Kedves XY,
A Synlab Győri Magán vérvételi Helyén csak szűrővizsgálat céljából tudjuk fogadni a pácienseket.
Koronavírus gyanús/ pozitív esetekben a hatóság feladata a kért vizsgálat elvégzése, ezért a levelében leírtak miatt, szíveskedjék háziorvosához fordulni, aki elvégzi szükség esetén a tesztelést.
A levelében jelzett tünetek elmúlását követő 5-7. napon levett minta fogja jelezni, hogy a fertőzés hátterében koronavírus volt jelen, vagy sem. Javasolt vizsgálatunk: SARS-CoV-2 RT-PCR kimutatása, melyre időpontot csak a fent jelzett időszak letelte után (karantén felszabadító határozat bemutatása szükséges) tudunk adni
üdv:
Háziorvossal ma beszéltem, azt mondta nincs elég tünetem. Sajnos most pár napig nem tudok újat bekamuzni, nem hinne nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!