Hiába pontozod le, igaza van egyesnek.
Hogy ezt meg lehessen mondani, már mindegyiknél kellett volna járni.
Nem azért pontoztam le. Én egy egyszerű kérdést tettem fel, a legjobb onkológus, sajnos nem heccből keresem elhihetitek! Ha már egy ember írja, hogy xy-nal meg vagyok elégedve és segített neki, vagy talán meggyógyította, akkor felkeresném!
És igen nézelődtem már neten, de "sajnos,személyes"tapasztalatokra lennék kíváncsi
Akkor csak rosszul tetted fel a kérdést.
Így már lehet hogy érdemi válaszokat is fogsz kapni.
Mi értelme egy magán onkológusnak? Onkológiai kezelést csak állami finanszírozású kórházakban adnak, nincs olyan, hogy bemész egy magánrendelésre és kapsz egy kis kemót vagy sugarat.
Ráadásul az onkológiában pont az a lényeg, hogy ún. onkoteamek vannak, amik több orvosból állnak (daganat típusától függően, de mindig van benne onkológus, patológus, sebész - vagy olyan szakember, aki az adott területet operálja stb.), hogy ne egy ember döntsön. Emellett nemzetközi protokollok vannak. Nem úgy megy, hogy x orvos ezt a gyógyszert adja, az y orvos meg a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!