Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Maszk ellen valami módszer...

Maszk ellen valami módszer létezik úgy hogy nem büntet meg a rendőr?

Figyelt kérdés
Még nem para a helyzet mert csak a boltokba kényszerítenek rá hogy az orromra húzzam amitől pánikrohamaim vannak ha nem veszek be előtte nyugtatót, de ha mindenhol kötelező lesz ez akkor a covid lesz a legkisebb gondom szerintem

2020. szept. 27. 09:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:
25%
Ez a te véleményed. Pont senkit nem érdekel.
2020. szept. 27. 19:51
 22/90 anonim ***** válasza:
59%
Miből gondolod, hogy a tiéd bármit is érdekel? Senkit nem érdekel.
2020. szept. 27. 19:52
 23/90 anonim ***** válasza:
83%
Qaxaqima nem kell privátban csúnya dolgokat küldeni mert valakinek nem eggyezik a veleménye a tiéddel. Jelentkezz valami indulatkezelő tréningre mielőtt komoly problémáid adódnak. Én csak sajnállak, hogy ide jutottál. :D
2020. szept. 27. 19:58
 24/90 anonim ***** válasza:
Ne erőlködj bolondoknak nem válaszolok ;)
2020. szept. 27. 20:45
 25/90 anonim ***** válasza:
65%

#11 ki mondta hogy függönyanyagot vagy csipkéből készült maszkot fogok felvenni?? Csupán poén volt, de látom a viccet nem érted. Attól meg azért több eszem van, hogy se balhét nem akarok magamnak feleslegesen, és tisztában vagyok vele hogy a maszkkal másokat védek.

És légyszíves ne irogass olyan dolgokat amikről fingod nincs, ugyanis nem csak arra a pár percre kell felvennem a maszkot, hanem napi szinten 8-10órára!

2020. szept. 27. 22:42
 26/90 anonim ***** válasza:
21%

Ez a másokat védek duma annyira rossz. Csak a vírus lobbi találta ki...

2020. szept. 28. 05:41
 27/90 anonim ***** válasza:
22%

25. Kár, hogy rajtad kívül senki nem találta viccesnek. De elég sok itt a kretén akik a kis poénodat komolyan veszik és megvalósítják.

Úristen te szegény....mert szerinted másnak nem?

2020. szept. 28. 08:44
 28/90 anonim ***** válasza:
66%
26. Érdekes én korábban is vettem maszkot mikor rákosok közé kellet5 mennem. Nem voltam beteg és nem is volt kötelező csak nem akartam veszélyeztetni őket. Szóval lehet, hogy téged mások nem érdekelnek engem igen és remélem nem vagyok vele egyedül.
2020. szept. 28. 08:46
 29/90 anonim ***** válasza:
28%
28 menten elsírom magam a gyönyörtől.
2020. szept. 28. 09:11
 30/90 anonim ***** válasza:
48%

#27 azok a bizonyos "kretének", akik komolyan veszik, az én "kis poénom" nélkül is megtalálják a kiskapukat, ha akarják, ettől nem kell félned😉

Látszik hogy te is csak írni-olvasni tanultál meg, értelmezni már nem tudsz semmit😂 Nem sajnáltattam magam, tisztában vagyok vele hogy más is ennyit hord maszkot, sőt... te voltál annyira sötét, hogy azt írtad, "pár percre kell csak felvenni" :D

Az meg hogy itt a gyakorin az emberek 80%-a nem érti a viccet, nem meglepő, tele van az ilyen magadfajta "én vagyok a legokosabb és mindenki rohadjon meg" típusú emberekkel😏

2020. szept. 28. 09:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!