Maszk ellen valami módszer létezik úgy hogy nem büntet meg a rendőr?
#11 ki mondta hogy függönyanyagot vagy csipkéből készült maszkot fogok felvenni?? Csupán poén volt, de látom a viccet nem érted. Attól meg azért több eszem van, hogy se balhét nem akarok magamnak feleslegesen, és tisztában vagyok vele hogy a maszkkal másokat védek.
És légyszíves ne irogass olyan dolgokat amikről fingod nincs, ugyanis nem csak arra a pár percre kell felvennem a maszkot, hanem napi szinten 8-10órára!
Ez a másokat védek duma annyira rossz. Csak a vírus lobbi találta ki...
25. Kár, hogy rajtad kívül senki nem találta viccesnek. De elég sok itt a kretén akik a kis poénodat komolyan veszik és megvalósítják.
Úristen te szegény....mert szerinted másnak nem?
#27 azok a bizonyos "kretének", akik komolyan veszik, az én "kis poénom" nélkül is megtalálják a kiskapukat, ha akarják, ettől nem kell félned😉
Látszik hogy te is csak írni-olvasni tanultál meg, értelmezni már nem tudsz semmit😂 Nem sajnáltattam magam, tisztában vagyok vele hogy más is ennyit hord maszkot, sőt... te voltál annyira sötét, hogy azt írtad, "pár percre kell csak felvenni" :D
Az meg hogy itt a gyakorin az emberek 80%-a nem érti a viccet, nem meglepő, tele van az ilyen magadfajta "én vagyok a legokosabb és mindenki rohadjon meg" típusú emberekkel😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!