Mitől lehet ez?
Bocsi a hülye kérdésért nem tudtam máshogy megfogalmazni. Az lenne a problémám, mióta újra elkezdődött az iskola minden egyes nap szorongok, rossz a közérzetem teljesen átjárja a testemet a negatív érzelmek -> mindig a dolgoknak a rossz oldalát látom már vagy 1 hónapja. Tanulásra is alig ha tudok visszaszokni, nincs motivációm semmire, ha hazaérek is csak szomorkodom. Kezdem úgy érezni, hogy depresszióvá kezd átalakulni. Osztályommal különös gond nincsen, van egy két ember akivel váltok pár szót napközbe. Év elején iskolát is váltottam mert ahova felvettek, minden nap beszólt mindenki, mindenért és ezt nem bírtam tovább. Visszajöttem ide, ahova jártam ált.ba itt egész jó az osztály, nyilván nem mindenki de hát ez sehol sem lesz másképp ezt tudom. Most is így szombaton semmihez sincs kedvem csak ülök és gondolkozom a nagy semmim.
Köszi a válaszokat mindenkinek. (Fiú)
"van egy két ember akivel váltok pár szót napközbe"
Az nem valami nagy társasági élet... Szülők, testvérek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!