Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bevallaljak most egy műtétet?

Bevallaljak most egy műtétet?

Figyelt kérdés

Ki kellene szedni egy jóindulatú daganatot. Nem életveszélyes, szóval elvileg ráér, bár van némi kockázata, hogy beverzik, és csinál egy kis galibát.

A baj az, hogy a Covid miatt iszonyat parazok a műtéttől, ha ez elkap a kórházban vagy lábadozás közben, akkor kampo.

Szerintetek várják az oltasig vagy sem?

2020. szept. 21. 03:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Én inkább a kórházak állapota miatt aggódnék. Se elég ember, se elég felszerelés, se elég higiénia. Egyik ismerősöm húsevő baktériumot kapott a kórházban és amputálni kellett mindkét lábát. Én napokig véres kötésben voltam, mert nem telt a kórháznak rá, hogy lecserélje.
2020. szept. 21. 05:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Többen halnak meg kórházi fertőzésekben és kórházi ellátatlanság miatt nővérek által.

Még covid elött is .

2020. szept. 21. 06:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Svájcban élek, szóval a kórházak állapota miatt szerencsére nem kell aggódnom :) Kérni fogok külön szobát is, szóval ez a része oké.

Ami miatt aggódom az az, hogy tavasszal itt is iszonyat tróger módon kezelték ezt az egészet, és ma sem látom szignifikánsan jobbnak a helyzetet.

A műtét után egy nap pihi van az intenzív osztályon, és hát oda bekerülhet simán egy tünetmentes fertőzött is.

2020. szept. 21. 06:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Magyarországon élek itteni állapotokat tudom.

Svájcban is van gyakori kérdések oldal miért nem ott kérdezel ?

2020. szept. 21. 07:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!