Mit vigyek orvosi alkalmasságira ?
Figyelt kérdés
Pénteken megyek dokihoz jogsi miatt, alkalmassági.
Szemüveges vagyok. A szemüveget vinni kell?
Sajnos most hétvégén eltört, és hétfőn megyek újat csináltatni, de nem hiszem, hogy megjön péntekig.
Elég, ha mondom, H szemüveges vagyok ?
2020. szept. 20. 19:57
1/3 anonim válasza:
szemészeti papírt vidd és a törött szemüveget. esetleg az újról a megrendelést. sztem ha elmondod, hogy mi történt, de már intézkedtél, akkor elfogadja.
2/3 anonim válasza:
"Elég, ha mondom, H szemüveges vagyok ?"
Nem, nem elég. Azt bárki mondhatja. Honnan tudná az orvos, hogy szemüveggel jól látsz? Vagy vinni kell a szemüveget, vagy leletet a szemész szakorvostól, hogy szemüveggel jól látsz. Amúgy meg amíg nincs szemüveged minek neked jogsi? Úgy sem vezethetsz szemüveg nélkül.
3/3 anonim válasza:
Nem elég, stabilan kell alkalmasságira menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!