Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egyik orrluk...

Mit tegyek, ha egyik orrluk minden este eldugul hetek óta?

Figyelt kérdés

És csak a rhinospray használ... Nem akarok függő lenni.

Orvosnál voltam ezzel a problémával, nem látott semmit, nem tudjuk miért dugul el minden este az egyik orrom, de évek óta ez van.

Van még így valaki?

2020. szept. 20. 00:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt erről nemrég egy érdekes cikk, már ha nálad is ez áll fenn:

[link]

Amúgy nálam is az oldalt fekvés válik be, amit a cikkben írnak. Orrcseppről én anno fiziológiás sóoldat orrba csepegtetésével jöttem le.

2020. szept. 20. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló volt, csak nekem sípolt is. Kiderült, hogy nem elég hogy a nyálkahártya meg van vastagodva az allergia miatt, hanem a csont is úgy nőtt az orromban azon a részen, hogy szinte teljesen eldugítja az orrom. Valami kinövés, vagy mi. Ezt egy koponya CT vizsgálat derítette ki, plusz van egy pár polip az arcüregemben, de az elfér, mert nem okoz gondot... :D
2020. szept. 20. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy arcüreg Ct vagy mit tudom én már mi volt az :D 2-es voltam
2020. szept. 20. 00:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem orr sövény ferdülés miatt van, hamarosan meg is muttetem..
2020. szept. 20. 01:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban, évek óta. Néha jobb, de van amikor annyira idegesít, hogy sprayhez nyúlok, ami után persze még rosszabb. Nem vagyok allergiás, nincs polipom, nem ferde az orrsövényem sem, tehát nincs is fizikai oka. Évek óta ez megy...

Viszont az orrsprayt tényleg hagyd el, már ma! Mert az hosszútávon még provokálja is - ha ugyan nem attól van már eleve. Önuralom.

2020. szept. 20. 01:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én allergiás vagyok, de az esetek 99%-ában a fejem bal fele az érintett csak. A bal szemem gyullad be, a bal orrom dugul be, az folyik. Most is, attól nem tudok aludni.
2020. szept. 20. 01:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ mindenkinek, mindegyik hasznos volt! 😊
2020. szept. 20. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!