Milyen korlátozások vonatkoznak azokra, akik már átestek a koronavírus fertőzésen?
Figyelt kérdés
Például kell-e tesztet csináltatnia utazáskor, ahol ez alapesetben kötelező? Ha írásos formában tudja igazolni, hogy "védve van", akkor mik az idevonatkozó szabályok?2020. szept. 18. 00:00
11/15 anonim válasza:
Hat pedig ha az a kérdés, hogy miért fognak megbuntetni egy olyat is, aki úgy utazik maszk nélkül, hogy nem fertőz, akkor akár tetszik, akár nem, az a válasz, hogy mert az a törvény, ami.
Ha az erdekel, hogy de miért így találták ki a törvényt, akkor arra kell rakerdezni.
12/15 A kérdező kommentje:
Eredetileg is annak szólt, úgyhogy továbbra is él a kérdés: Ha például külföldre megyek, akkor oda/vissza megúszható-e a karantén/ PCR-teszt?
2020. szept. 18. 21:15
13/15 anonim válasza:
Akkor viszont 400 évig így utazunk. Amíg el nem kapja az utolsó delikvens is.
14/15 anonim válasza:
Igen, ha van róla igazolásod, hogy átestél rajta, nincs karantén.
15/15 anonim válasza:
Én kivétel vagyok. Most beszéltem Orbánnal. Megengedte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!