Temetés és covid? Én félek. Ti voltatok mostanàban?
Figyelt kérdés
Lesz mise is meg minden... a fertozes melegagya egy ilyen szerintem, és én komolyan aggódom :( közeli rokonom intézi, még olyan “összeülést” is szeretne utána....2020. szept. 12. 19:32
11/14 anonim válasza:
Ne félj a gagyivírustól, max. lesz egy kis hőemelkedésed, ha csak nem vagy amúgy is halálos beteg, de akkor meg nem mindegy?
12/14 anonim válasza:
A kérdező tökéletes példája az agymosott, rettegő birkának aki gondolkodni, tájékozódni képtelen, ellenben elhisz minden hazugságot.
Pont ez (volt) a célja a médiának/kormánynak, hogy így átmossák az emberek agyát. És sikerült is nekik.
13/14 anonim válasza:
Másfél hete voltam temetésen, utána toron, egészséges vagyok azóta is. Senki nem lett beteg, vegyes volt az életkori megoszlás.
14/14 anonim válasza:
És mi lesz ha elkapod?? Ugyanaz mintha elkapnád az influenzát. Ne röhögtessenrk már a napi 5 halálozással, egy 10 milliós országban. Ez nem járvány, ez vicc. Az ebola, nna az tarolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!