Erős zsibbadás mindkét karomban, maga vérnyomás mellett. Veszélyes?
Magas vérnyomásom van, és hetek óta depressziós tüneteim privát problémák miatt. (Teljes erőtlenség, motiváció teljes hiánya, stb.) Tegnap nagyon stresszes helyzetben voltam, és mindkét kezem annyira lezsibbadt, hogy gyakorlatilag használhatatlanná váltak (az ujjaim főként) + nagyon erős remegést éreztem a karjaimban. Szédültem is, és attól tartottam, hogy nem tudok felkelni a székről, mert azonnal össze fogok esni. Ez a helyzet kb. 15 percen keresztül állt fenn. Eddig soha életemben nem lettem még rosszul ilyen szinten. (30 vagyok.)
A tünetek előrevetíthetnek valami lehetséges komoly problémát, mint pl. agyvérzés, vagy ilyesmi?
Azonnal menj orvoshoz!
Ez trombózis jele!!!!!
Ne bagatelizáld el, ez mindenképpen intő jel volt - még az is lehet, hogy utolsó figyelmeztetés - egy katasztrófa előtt.
Azonnal menj el a háziorvosodhoz!
lehet hogy azért írjuk, mert hasonló történt már a környezetünkben?? nem lehet hogy mégis kicsit értünk hozzá?
honnan tudod, hogy nem egy orvos válaszol!?
Köszi a bejegyzéseket!
Valószínűleg orvos lesz belőle. Azért nem rohanok egyből hozzá, mert hiába van titoktartási kötelezettsége, igensok infót kikotyog hozzátartozóknak. Ha nekem privát problémáim vannak, neadjisten intim jellegű is akár, azt meg szeretném tartani magamnak; én dönteném el legszívesebben, hogy kivel osztom meg. De helyettem megteszi ezt ő.....
Több kérdésben kaptam már itt a gyakorikérdéseken hiteles infókat. Azért tettem fel ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!