Mi lehet ez? Polip vagy csak egy kinövés?
Figyelt kérdés
Pár éve nőtt "valami" az orromba, hegyes, bőrszínű és 2 ága van. Elmentem vele a házi orvoshoz, de nem mondta meg hogy mi, csak hogy menjek el egy fül-orr gégészhez amit "X" kórházban is lehet találni, és hogy csiptessem le. Sajnos hiába dolgozom már 2 éve még nem kaptam egészségügyi kártyát és így pedig rengetegbe kerülne amire sajnos most nincs. De mostmár egyre nehezebben kapok levegőt az orromon, vagy egyáltalán nem is kapok rajta. Fáj ha hozzá ér valami erősebben (pl ha fújom az orrom vagy véletlen megütődik valamivel). Interneten írt bőrkinövést, vadhúst, és polipot. De a képek alapján nem is hasonlít arra ami nekem van.2020. szept. 8. 15:00
1/2 anonim válasza:
Hát ennyiből nem fogjuk tudni neked megmondani. Azt látni kell.
2/2 anonim válasza:
Látatlanban én sem tudom a választ, de azon elcsodálkoztam, 2 éve dolgozol és nincs eü. kártyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!