Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Covid-19-ről?

Mi a véleményed a Covid-19-ről?

Figyelt kérdés

Valós veszély vagy kitalált dolog és csak valamit leplezni akarnak vele?

Ha hiszel benne, miért?

Ha nem, miért?

Pl.nekem így az idő előrehaladtával elég sok kérdés merült fel bennem hogy mennyire lehet valós a dolog...illetve hogy nagyon fel van fújva szerintem.

Ki hogy látja?

2020. szept. 2. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
A vírus maga létezik, a veszélyessége pedig csak egy túltolt baromság. Meg kell nézni a statisztikákat csak. Nincs 1 millió halott a 25-28 millió esetből, de orrba szájba az megy, hogy ez a világ vége, mindenki ebbe pusztul bele.
2020. szept. 2. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félek tőle személy szerint, maximum attól, hogy mamámnak átadom/ő megfertőződik mert neki komoly következményekkel járna.Idősekre veszélyes egy gyereknek/fiatal felnőttnek sokkal kisebb a valószínűsége hogy súlyos tüneteik lesznek. És én se akarom elkapni mert akkor szívna a családom, és az iskolát is bezárhatják simán.
2020. szept. 2. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Hiszek a vírusban, hisz 100 évente szokott lenni egy nagyobb járvány. A szükséges óvintézkedéseket megteszem, többet mosok kezet, maszkot viselek publikus helyen és nagy tömegbe nem igazán megyek de ennyi. Próbálok vigyázni magamra és másokra de nem is aggódom túl a dolgot.
2020. szept. 2. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én elég erősen tartok tőle. A hivatalos neve: SARS-Covid. Tehát félig Sars, félig koronavírus. Működése: A koronavírus, lerombolja az immunrendszer védekezőképességét.(Influenza szerű tünetek). Ezek után működésbe lép a SARS, ami egyfajta tüdőgyulladást okoz. Persze, ha kellően erős az immunrendszer, akkor tud védekezni ez ellen a hibrid ellen.
2020. szept. 3. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!