Ilyenkor mi van? Koronavírus, iskola kérdés?
A fiam iskolás, holnap kezdődik, de ma reggel köhög és fáj a torka (biztosan nem koronás, 2 hete nem volt sehol).
Fel fogom hívni a háziorvost persze, de mire lehet számítani? Azt hallottam, hogy akkor ő 10 napig nem mehet iskolába, de a testvére mehet? Az apjuk mehet dolgozni? Én járható boltba?
Vagy ilyenkor akkor úgy kezelik ezt a 10 napot, hogy akkor családi karantén van?
Úgy tudom, hogy ha a háziorvos indokoltnak tartja a tesztelést, akkor nem kell fizetni.
Ha a családtagoknak fizetős, akkor a férjemet tesztelni fogjuk, hogy tudjon dolgozni járni, addig a testvérénél tud lakni, amíg letelik nekünk a 2 hét. Remélem ez megoldható.
Pécsen indokolt volt mivel 2koronást találtak 200fos taborba. Fizetettek veluk 20asert 1 tesztet. 2. Sztem meg lesz hogy kitudjak mutatni 2hetel kesobb van e virus benne vagy nem.
Inkabb nezesd meg a hazi orvossal nehogy rahuzzak hogy korona eselyes es foloslegesen fizetessek.
Ja, táborozás az megy ezerrel, az iskola miatt meg mindenki sipákol.
Kérdező: az nem jelent semmit, hogy 2 hete otthon ül (bár kissé nehéz elhinni). A többi családtag is otthon ült 2 hétig...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!