A pattanások ugye baktériumok. Ha kéz- és bőr fertőtlenítővel bekenem az arcom pattanásos részét, az használ rá, ugye?🤔
Aztán igyál meg egy kis hipót is, hogy belsőleg is fertőtleníts.
Komolyan, ennyi h..lyegyereket egyrakáson.
Te pl. a wc-papírral szoktál arcot törölni?
Arcra vannak külön arcfertőtlenítők, tonikok, miért nem azokat használod?
Baktérium ???? Wtf
A pattanás felgyülemlett zsír csomó
Ezért van az hogy zsíros bőrön van a fagyu rosszul termelődik
Skin care
1 .Face Wash al mosd meg az arcod
3. Mivel a Face wash kisziszaritja a borod a nem pattanásos részt hidratalo krémmel kend be
2. Kend be treatmentel a problémás területet
3. Belsőleg is kezelni kell tehát vitaminokat kell szedni ezt a bőrgyógyász fogja ajánlani
De kérdéskor cinket szedjél
4. Ha van használj acnera vagy pattanásos bőrre kifejlesztett seriumot pár csepp
5.keruld az illóolajokat illatos dolgokat
6. Ne dorzsold arcmosaskor a pattanásos részt
7. Tilos nyomkodni
8. Egy nap elég 2szer arcot mosni
9.ha kimész a napra kenjel arcra kapható uves fényvédőt
Ajanlok néhány termeket amit a magyar bőrgyógyászom ajánlott nekem
Uriage cleansing gel (Ezt kapsz a patikában )
Uriage hyséac 3-regul soin global tinted( fenyvedo szinten beszerezhető a patikába )
Amit csak receptre kapsz szóval az orvos írja fel nekem az effezel gelt írta fel illetve antibiotikumot irt fel arcra elfelejtettem a nevet annak Xd
Illetve Egy japan bőrgyógyásznak YouTube on van csatornája japánul van ( jól tudok japánul)nagyon jó termékeket ajánl én netről rendeltem be azokat a termékeket
Mentholatum acnes cream face wash
Illetve egy treatment: lion pair -t ajanlom
Ha szeriumot is szeretnel akkor a dm Ben az its skintől a Li effector formulát ajánlom
Szóval jó skin caret :)
Nekem bevált ^_^
#9 ja Jó értem de azért gondoltam leírom hátha meg gondolod magad de ne feledd semmi nem egyik napról a másikra tűnik el
Sajnos ez nem ilyen dolog tehát gyors megoldás nem létezik több hónap kell kezelni megfelelően a bort míg hatása lesz ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!