Rettenetesen fáj a hátam , mit tegyek ? ( SOS !)
Nagyon nagyon NAGYON fáj a bal oldalt a lapockám és a mellem alja körül ! Van egy állandó szúrás és ha levegőt veszek olyan mintha a bordáim alsó része szét akarna repedni , feszít és olyan mintha valami be lenne " akadva " mintha csak a helyes mozdulat kéne és " kireccsene " ... de nem múlik el bárhogy mozgok és erősödik ...
Valami megoldás kéne. Már kentem fájdalomcsillapitó géllel , vettem be gyulladásgátló fájdalom csillapitót , izomlazitót is ... ha éppen nincs bennem gyógyszer kín levegőt venni ...
Mit csináljak ?
Jobbulást!
Nagy fájdalom esetén indokolt a mentőhívás, nem egy ilyen híváshoz mentem már. Ne félj mentőt hívni, ha tényleg nagyon rosszul vagy.
Köszönöm ! Ezt tényleg jó tudni. Sajnos én néha olyan vagyok hogy inkább szenvedek minthogy barkit zavarjak :D De akkor ezt észben tartom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!