Kék zöld foltok a testemen?
Figyelt kérdés
Kék zöld foltok a testemen nem vettem észre hogy be ütöttem volna de simán lehet mert munkába több 10 kg os csöveket parkolok mindkét Combon lett egy folt meg a hasam oldalán meg a kezemen is ami ha meg nyomom fáj ez mitől lehet ?foltok pl a kezemen És az egyik combomon alig látható azonban a másik combomon elég jól látható. szerintetek?2020. aug. 29. 17:04
1/5 anonim válasza:
Mivel nem tudod beütötted e így nem kéne ezzel foglalkozni. Figyelj oda hogy ne üsd be magad és ha biztos vagy benne és megis vannak foltok akkor háziorvos és vervetel az első lépés
2/5 A kérdező kommentje:
A családban többen is vannak akiknek hamar jönnek elő foltok pedig alig ütik be.Vervetelen nem rég voltam pár hónapja akkor nem mutatott ki semmit el térést!
2020. aug. 29. 17:35
3/5 anonim válasza:
Ez a szimpla ütéstől a vérképzési zavarokon át a leukémiáig minden lehet.
Ha nem ütés, akkor egy vérképet csináltass a háziorvosnál!
4/5 anonim válasza:
Sima vérvételből nem feltétlenül derül ki, direkt emiatt kérj kivizsgálást.
5/5 anonim válasza:
Mert beütötte magát a munkahelyén? Most már tényleg az a divat, hogy minden "pattanással" futunk az orvoshoz? Értekleni fogja ha ugyan ezt előadja ott is. "Kek foljaim vannak lehet hogy beütöttem magam, lehet, hogy nem" :D most őszintén ezzel mit kezdjen az orvos. Majd ha eldöntötte a kérdező, hogy valóban beütötte magát ami nem orvosi probléma vagy biztos hogy nem ami orvosi probléma akkor lehet orvoshoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!