Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kék zöld foltok a testemen?

Kék zöld foltok a testemen?

Figyelt kérdés
Kék zöld foltok a testemen nem vettem észre hogy be ütöttem volna de simán lehet mert munkába több 10 kg os csöveket parkolok mindkét Combon lett egy folt meg a hasam oldalán meg a kezemen is ami ha meg nyomom fáj ez mitől lehet ?foltok pl a kezemen És az egyik combomon alig látható azonban a másik combomon elég jól látható. szerintetek?
2020. aug. 29. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudod beütötted e így nem kéne ezzel foglalkozni. Figyelj oda hogy ne üsd be magad és ha biztos vagy benne és megis vannak foltok akkor háziorvos és vervetel az első lépés
2020. aug. 29. 17:18
 2/5 A kérdező kommentje:
A családban többen is vannak akiknek hamar jönnek elő foltok pedig alig ütik be.Vervetelen nem rég voltam pár hónapja akkor nem mutatott ki semmit el térést!
2020. aug. 29. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a szimpla ütéstől a vérképzési zavarokon át a leukémiáig minden lehet.

Ha nem ütés, akkor egy vérképet csináltass a háziorvosnál!

2020. aug. 29. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Sima vérvételből nem feltétlenül derül ki, direkt emiatt kérj kivizsgálást.
2020. aug. 29. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert beütötte magát a munkahelyén? Most már tényleg az a divat, hogy minden "pattanással" futunk az orvoshoz? Értekleni fogja ha ugyan ezt előadja ott is. "Kek foljaim vannak lehet hogy beütöttem magam, lehet, hogy nem" :D most őszintén ezzel mit kezdjen az orvos. Majd ha eldöntötte a kérdező, hogy valóban beütötte magát ami nem orvosi probléma vagy biztos hogy nem ami orvosi probléma akkor lehet orvoshoz menni.
2020. aug. 29. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!