Hajnalban kimentem wc-re, nagyon hanyingerem lett, felaltam, hogy hanyjak, akkor meg nagyon szedultem, a kovetkezo emlekem, hogy a foldon fekszek. A fenekemre rosszul erkezhettem, mert azota is faj. Veletek mar volt ilyen? Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Nem tudom meddig fekhettem ott, igazabol arra emlekszem, hogy nagyon rosszul vagyok, meg hogy fekszek a foldon. Azóta minden oké.2020. aug. 29. 16:36
3/6 anonim válasza:
Készíts az ágy mellé vérnyomásmérőt, és ahogy felülsz az ágyban, rögtön mérd meg. És legyen ott porkávé, amit azonnal hideg vízben is kikeversz, ezzel megelőzheted az ájulást, mert a mérés megmutatja, hogy megy-e lefelé a vérnyomásod. 60 éves koron felül szokott ez előfordulni, vagy szívbetegeknél.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem is az volt a tippem, hogy leesett a vérnyomásom, mert szédelgek néha, meg ha nem figyelek , es hirtelen allok fel, egy darabig nem latok semmit. 28 vagyok még csak egyébként.
2020. aug. 29. 17:30
5/6 anonim válasza:
Olyan vérnyomásmérőt vegyél, ami konnektorba dughatós, hogy ne függj a lemerülő elemektől. Méregesd magadnak, főleg felkelés előtt, akár éjjel is. Legyen kéznék gyorsan bekapható nescafé. Csak mert lezuhanhat annyira is, hogy összeomlik a keringésed, és kakukk. Vedd komolyan.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát eddig mèg sose mértem kb, most megnéztem, 90/56, hát ez nem túl sok. Asszem most mérem pár napig.
2020. aug. 29. 21:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!