Szerintetek miért híztam 9 kilót a nyáron??
Figyelt kérdés
Június elején még csak 54 kiló voltam nemrég megmertem, akkor 64 volt, de úgy gondoltam hogy biztos csak a víz meg ezek, tegnap is megmertem reggeli előtt, wc zés után, 63 kg.
Mitől lehet ez?
Faluban lakok, és nem voltam bezárva egész nyáron, mégis mitől lehet ez?
2020. aug. 26. 15:10
1/8 anonim válasza:
Gondolom többet ettél, mint szoktál (nem feltétlenül mennyiségre, lehet csak kalóriadúsabban). Emellé még az is rásegíthet, ha a szokásosnál kevesebbet mozogtál.
2/8 anonim válasza:
Csoki, fagyi, cukorka vagy romlott a mérleg.
3/8 anonim válasza:
Sok jégkrém, cukrozott üdítők, kevesebb mozgás.
4/8 anonim válasza:
Akkor jó embereset termertél azon a reggelen :D
5/8 anonim válasza:
1. pajzsmirigy alulműködés
2. Karácsony...izé...az nem lehet!
6/8 anonim válasza:
Nem egy ünnepnap szed fel az ember tíz kilót (már ha volt valami ünnep), és a fagyi nem hizlal annyira, mint amennyire azt képzeljük.
Üdítő, csoki, cukorka lehet.
7/8 Bhaurora1 válasza:
Ha fejlődő korban ágy simán hizhatsz csak úgy... A csontok is erősödhetnek, stb. D, h a vízre fogni :-) nem írtad, h mennyivel többet ettél zsírosabb, cukrosabb ital/ételeket s a mozgás is kevesebb lett e... Szóval 1 nyár időszak alatt 2-3honap? normális ha elkapattad kissé magad ez az x kiló többség.
8/8 Bhaurora1 válasza:
Bocsi, vagy akart lenni... Jaaa 10 kg plusz , az most látom tényleg sok nyár alatt. Fentebb írtam a véleményem de helyedben ha nem kaja ital a ludas s a nem mozgás akkor el ennék kivizsgálásra, kitudja hormon, anyagcsere, cukor, stb.. dolog áll - e mögötte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!