Fekvőgipszben lehet mozogni? (Pl.:kimenni a wc-re)
Figyelt kérdés
Milyen mozgásokat szabad végezni fekvőgipszben műtét után?
Multkor a korházban volt egy gyerek akinek protézist ültettek be a csípőjébe (nekem is csípőprotézisem lesz majd) és nem tudom hogy rosszul halottam-e de én ugy halottam, hogy másfél hónapig kell fekvőgipsz. Igaz ez?
Egy ember fekvőgipszet mennyi ideig hordhat?
Akinek volt csípőprotézise az legyen szives irjon privátban mert elég tájékozatlan vagyok és inkább szeretem meghallgatni más emberek véleményét mint hogy netes cikkeket olvasgaggsak....
2020. aug. 26. 01:51
11/12 anonim válasza:
Ha nem szól közbe ismét egy járványügyi korlátozás, akkor 21-én megyek be az ortopédiára. A gyógytornász szerint viszont a jelenlegi protokoll szerint nem gipszelnek, hanem fásliznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!