X-láb kezelése felnőtt korban esetleg műtéttel?
Figyelt kérdés
"Orvosilag" enyhe, szerintem meg elég durva X-lábam van. 33 éves vagyok, így tornával, ezzel-azzal nagyon nagy javulást már nem érhetek el - gyógytornász szerint se. Műtéten gondolkodom, ami komoly beavatkozás és hosszú lábadozási idő követi. Olyan ember tanácsát kérném, aki csináltatott ilyet, vagy ismer olyat, akinek X láb műtéte volt. Non-stop fáj a lábam, már mindent próbáltam. Ezen kívül egyre rosszabb a járásom, néha kicsúszik alólam a lábam - főleg a jobb. Pl ha csúszós talajon megyek, mindkét lábfejem csúszik kifelé. És ez csak súlyosbodna szerintem. Sokszor látok x lábúakat bottal járni, nem tartom kizártnak, hogy egyszer én is eljussak idáig.2020. aug. 25. 18:19
11/11 anonim válasza:
8as vagyok
Kérlek írj rám megint, elmesélem szívesen,valószínűleg kiment a fejemből,azért nem írtam,mert a 9esnek is elmeséltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!