Elakarok menni vérvételre. Mit mondjak mit nézzenek meg?
Figyelt kérdés
Magán vérvételre akarok menni. Nem orvos küld csak régen voltam és szeretném magam megnézetni minden ok e.
Mit kell ilyenkor mondani miket nézzenek meg? Vagy ezt hogy mondják? Általános vérvétel vagy mi?
2020. aug. 21. 15:51
1/5 anonim válasza:
Mért nem a körzetitől kérsz ingyen laborbeutalót fölösleges fizetés helyett, ő pontosan tudni fogja, hogy mit szokott megnézetni. Van olyan, hogy általános vérkép, de másra is kíváncsi lehet az orvos.
2/5 anonim válasza:
Csak úgy hipp-hoppra nem írnak beutalót,azt indokolni is kell.
Ezt valakinek ki is kell fizetni,még akkor is ha a házi orvos küld.
Bocs,még nem te rendelsz,hanem az orvos .
3/5 A kérdező kommentje:
Fizetősre akarok menni. Egy sima éves vérvételre. Nem háziorvos álatal hanem magamtól fizetősre.
Nem tudom hogy írjam máshogy.
Vagy ilyen nincs?
Mert olyanon voltam már hogy magamnak kellett bejelölgetni időpont foglalásnál mit akarok hogy megnézzenek. Ez most nem működik a vírus miatt. És itt ilyen lehetőség nem volt.
2020. aug. 21. 19:00
4/5 anonim válasza:
Kérhetsz magánlaborban egy sima vérképet.
5/5 anonim válasza:
TSH-t feltétlenűl, mert azt az okos háziorvosok nem szokták kérni, azt sem tudják mi az! B12 Dettó! aztán cukor, koleszterin,hugysav,triglicerin,fehérvérsejt, vörös vérsejt. nekem elhiheted! évtizedekig nem nézette a háziorvosom, most minden bajom van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!