Az MDMA-t túl lehet adagólni?
Nos tényleg létezik az a mende, mondta, hogy jajj hát benyomott egyszerre 600mg MDMA-t és meg halt. Illetve 400mg-t nyomott egyszerre és olyan érzése volt mintha a forró zuhanyt engedjék rá egyfolytában. Meg ilyenek. A kérdést nem azért teszem fel mert én fogyasztom a szert (fogyasztottam de szerencsére megválltam tőle!)
Vagy mert erre akarok valakit buzdítani! Pont, hogy arra kérek mindenkit, hogy ne próbáld ki! Mert nem maradsz le semmiről és csak függőséget okozzól magadnak. Hanem mert van 2 haverom akik a 250-300 mg-s gólokat 1-1,5 ként rugdossák. Már a szemem láttára is dobtak egészben egy 250 mg fehér maseratit. Semmi bajuk nem volt.
Én is egyszer egészbe dobtam még annó egy kék Mitsubishit 230-240mg.
És csak annyi volt, hogy kicsit jobban leizzadtam. Meg jobban megcsavart. Pedig legtöbb embernél 155 mg felett túladagolást okoz.
Akkor igazából az mdma nem tud megölni magában egy embert?
Amúgy is van itt olyan ember aki szeret egy buliban elfogyasztani 400+ mg mdma-t. Mert én egyszer benyomtam régen egy buliban 2 db 230 mg-set. Felezve-háromnegyedelve .Tehát kb 460 mg volt. 3 felé orszta. Fél utána T+ 1:50 háromnegyed T+ 2:15 háromnegyed megint. Hát jó volt me minden halucinálciók voltak keményen. De a lejövője valami nagyon rossz volt, illetve a másnap is.
Tehát akkor ilyesmi hatások elérésében inkább 2C-B, Varázsgomba, Ketamin, MXE ezek mellé esetleg mdma. De akkor sem ilyen 400 mgk!
Az alkohol már elvileg egy kis sör is tompítja a hatását. Én egyszer csináltam olyat, hogy jozanodásban lévő részeggként ekiztem be. 1,5 piros jurassic parkot dobáltam be felenként. Az eufória meg volt a látomás is. Viszont szeretetflash nem de ez lehet, hogy azért is lehetett mert. Nem volt benne mdma vagy kevés volt benne. Pedig elvileg 320mg.
Nem volt különösebb bajom, viszont 2-szer is hánytam egy jó nagyot :D! Bàr olyat tőbbet nem csinálnék max akkor is várni kelett volna még valamennyit és úgy esetleg.
Igen, tul lehet adagolni a bogyot is. Nem tudom mi az a mennyiseg ami megol egy embert, ez valtozo.
Mert idovel kialakul egyfajta tolerancia.
Mikor elsonek csinaltam nekem eleg volt egy 150mg-nak a fele.
De kesobb mar ugyanebbol bekellett vegyek 2-ot hogy elerjem azt a szintet. Nagyon sok fajta bogyot kiprobaltam. Nem mindegyiknel tenylegesen annyi a mg amit mondanak. Nem is mindig az szamit. Hangulat fuggo is, sot az se mindegy hogy ettel e valamit elotte vagy hogy mit ettel. Talan a legtobb amit egyszerre megettem az olyan 5db volt egy buliban. Kb 750-800mg. Azert az nem keves. Es abban a buliban nem voltam annyira keszen, egyszeruen nem ugy hatott ahogy kellett volna neki, nem tudtam fokozni az erzest valamiert. Egyszer volt olyan, hogy masfelet dobtam be egyszerre, akkor ereztem hogy a szivem jobban ver a kelletenel, izzadtam remegtem, akkor bevallom megijedtem. Szoval valtozo, emberfuggo is. Lehet hogy ha mas megeszi azt a mennyiseget amit en megettem akkor belehal. De van olyan ismerosom, aki boven 5 felett eszik. Rajta egyszeruen nem latod hogy kabitoszerezett volna. Erzi o is a hatasat, de akarmennyit megeszik nem remeg az alla, nem vibral a szeme, olyan az arca mint azelott. Csak a pupillaja tagul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!