Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi tud ilyen giga nagyot csípni?

Mi tud ilyen giga nagyot csípni?

Figyelt kérdés

Hello,

Ma reggel majdnem eldobtam a kávés csészét úgy megijedtem. Felkelek, teszek veszek egyszer csak látom hogy az egyik kézfejem totál be van dagadva. Nem éreztem se viszketést se semmit, de ha megsimítom fáj a felszíne. Az ujjaimnak semmi baja, csak a kézfejem. Kb. a fele be van duzzadva, aloet kentem rá. Szúnyog tud ilyet okozni, vagy pók?

2020. aug. 19. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Fene tudja, ha fel van dagadva valószínű allergiás vagy annak a rovarnak a csípésére. Nem maga a csípés nagy, hanem a duzzanat.

Nem teljesen ide vág, de engem valószínű egy poloska csípett meg egyszer éjszaka a NYAKAMON. Feldagadt, és úgy nézett ki mint akinek jó éjszakája volt. Eltűntetni nem lehetett, leragasztással csak feltűnőbb volt. Akkor ügyfelekkel dolgoztam, és mindenki olyan megvetően bámult, hát bazzeg sose felejtem el. De ők se.

2020. aug. 19. 10:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Uuh szegény az nagyon kellemetlen lehetett!

Volt már hogy szúnyog csípés nagy lett nekem, de ez most extrán meglepett :D kezd lejjenb apadni viszont, lehet jót tesz az aloe vera kenőcs

2020. aug. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!