Műtét után mennyi idővel lehet tetováltatni? (nem hegtakarás)
Sziasztok
Szeptember elején lesz egy laparoszkopias műtétem, a doki, szerint kb. 1 honap utan leszek alkalmas ujra munkaba allni (fizikai munka).
Viszont mielott kiderult volna a problémám és vele egyutt az is, hogy műteni kell, már 3 honappal foglaltam idopontot egy tetovalohoz, akihez nagyon nehez bekerulni.
Szept. 10-ere lenne idopontom, amit ugye ertelem szeruen lemondtam, de rendes volt es azt mondta, hogy 14-én még be tudná vallalni, aztan pedig csak honapokkal kesobb.
A kérdésem az volna, hogyha mar leszek olyan allapotban, hogy tudok jarni-kelni, bevallalhatom-e vagy mindenkeppen varjam ki a teljes felepulesi idot?
A masik lenyeges info, h 20 napig veralvadasgatlo injekciot kell majd beadnom magamnak.
Koszonom, ha tudtok segiteni.
Az orvos és a tetováló (nyilván főként az orvos) mint mondott mikor megkérdezted?
Pont azt kell követned.
Sajnos felejtős.
Alvadásgátlóra nem jó tetoválni több okból is.
Egyik, hogy a bőröd, a bőrtípusodtól és más szintektől függően, 5-30 perc alatt megadja magát, csak vérezni fog, nem marad meg a festék a bőrben. A másik, hogy a gyógyulásnál akármennyire próbálna hegesedni, csak folyna, a fólia és a meleg ennek abszolút nem tenne jót, könnyebb gyulladás..stb
Alvadásgátló után is éremed 5-8 napot várni, hogy szépen kiürüljön a testből, utána lehet menni.
Szeptember 10 a műtét, így mondjuk október közepétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!