Ha a földön alszok tényleg javíthat a tartásomon? Ha igen mennyi idő után látszik? Saját tapasztalatokat
Hosszú távon a gyógytorna (gerinctorna) fog azon javítani, amivel a háziorvost, majd az ortopédiát kell megkeresned, aki beutal gyógytornára, vagy pedig a neten kinézel pár gyakorlatot (...ami nem biztos, hogy a te esetedhez megfelelő...)
Nem javít a földön fekvés, legfeljebb kényelmesebb ideig-óráig a fekvés.
Lassan fél éve a padlón alszom. Egy jól szigetelő jógamatracon (télen kettő jógamatracon) és egy félbehajtott pokrócon.
Olyannyira éreztem a hatását, hogy az első héten izomlázam volt, mikor felkeltem. :D Mostanra már teljesen kényelmesnek érzem.
Beszéltem egy gyógytornászról, szerinte nincs ezzel semmi gond, bár ő csak alkalmanként alszik földön.
A törzsizmaim valamennyivel erősebbek lettek, de önmagában ez nem fogja helyretenni a rossz tartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!