Ez már hasmenésnek számít? Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 1 hétbe nem ettem valami sokat, lehet hogy a meleg miatt, de valahogy nem voltam annyira éhes. 2-3 napja híg székletem van napi kétszer kb és előtte gyomor morgás. Ez valahogy közre játszik? Vagy mitől lehet ez? Baj?2020. aug. 16. 18:06
1/2 anonim válasza:
Akkor nevezzük hasmenésnek, ha napi háromnál többször kell menni, és hígabb a széklet mint szokott. Gondold végig miket ettél vagy ittál, valami rostos, barack, szilva, stb, ezek okozhatnak. Ha semmi ilyen, és nem javul, menj orvoshoz. Igyál megfelelő mennyiségű folyadékot!
2/2 anonim válasza:
Szia!
Első jól írja, hasmenés az mikor napi 3 vagy több híg széklet ürül (ami nem áll össze hurkává) ha napi 1-2 van és nem vészesen híg azt általában valami étel/diéta okozza pl több rost a megszokottnál. Nekem például teljes kiőrlésű dolgoktól/zabtól gyakran laza lesz a székletem..
Ha csökkented a rostot de napokig rossz még, menj el dokihoz lehet ételérzékeny vagy valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!